Handelsbetingelser
for Advisory Nord ApS


PRODUKTER OG TJENESTER UDBYDES AF
Advisory Nord ApS
Sønder Tranders Vej 115
9260 Gistrup
CVR nr.: 40887717
Telefon: 22547998
E-mail: ks@advisorynord.com

BETALING
Advisory Nord modtager betaling med Dankort, MobilePay, Faktura samt internationale kreditkort.

LEVERING AF DIGITALE PRODUKTER
Du modtager straks efter dit køb en faktura på e-mail til den opgivne e-mailadresse.
Advisory Nord ApS gemmer ikke dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre.
Din adgang til online produkter leveres efter køb via e-mail med beskrivelse af, hvordan du kommer i gang, eller hvordan du kan downloade dine filer. 
E-mailen sendes til den e-mailadresse, du har opgivet, da du købte produktet.
Bemærk, at der ikke er nogen fortrydelsesret ved køb af online forløb og digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikket.

RETTIGHEDER
Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører Advisory Nord ApS.
Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.
Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. Det gælder både for indholdet af online produkter, livehold, workshop og kurser. Er I flere, som ønsker at deltage i et kursus, sparring eller forløb, skal I købe adgang til hver person. Det er ulovligt at dele din adgang med andre.

DISCLAIMER
Anbefalingerne på advisorynord.com, i digitale produkter, på livehold, i rådgivning mv. er beregnet til information og rådgivning. Advisory Nord ApS kan ikke drages til ansvar for individuelle direkte eller indirekte resultater som opnås eller ikke opnås som følge af dette indhold.

WORKSHOPS, KURSER & EVENTS:
Hvis du bliver forhindret i at deltage på et kursus, en workshop eller et livehold, skal du give besked på ks@advisorynord.com
Hvis du afbestiller din deltagelse inden 14 dage før kursusstart, opkræver Advisory Nord et administrationsgebyr på 500 kr.
Du kan ikke afmelde dig kurser, workshops eller livehold, når der er under 14 dage til første undervisningsdag. Du kan dog forære din plads til en anden end dig selv, idet beløbet er betalt.

BETINGELSER FOR BETALING AF UDDANNELSER, WORKSHOPS, RÅDGIVNING MV.
Din tilmelding til kurser, workshops eller livehold er gyldig, når du har betalt. Hvis du betaler i flere rater, er din tilmelding gældende, så snart du har betalt første rater. De følgende rater bliver automatisk trukket på dit betalingskort.
Når du tilmelder dig kurser, uddannelser, workshops eller mentorforløb, tilmelder du dig hele forløbet og er forpligtet til at betale alle rater.

AFLYSNING ELLER ÆNDRINGER I KURSER, WORKSHOPS MM.
Kurser, workshops og livehold afvikles på de oplyste tidspunkter. I tilfælde af ændringer vil du blive orienteret mindst 24 timer forud. I det tilfælde, at Advisory Nord er nødt til at aflyse et fuldt forløb, vil du få det fulde indbetalte beløb retur. Aflyses en enkelt dag på et livehold, bliver dagen erstattet af en ny dato.

PERSONLIG RÅDGIVNING
Betaling for personlig rådgivning skal ske på forhånd. Du kan ændre din tid op til 48 timer før den planlagte session. Hvis du vil aflyse eller ændre din session inden for mindre end 48 timer før det aftalte tidspunkt, betales det fulde beløb.
Når din session er afviklet, har du ikke mulighed for at få pengene tilbage.
Du er selv ansvarlig for at have en velfungerende telefon- eller internetforbindelse på tidspunktet for sessionen. Du må gerne optage din session, men din optagelse er kun til personligt brug og må ikke deles med andre. Hvis Advisory Nord må aflyse sessionen pga. force majeure, vil du blive tilbudt hele honoraret retur eller et nyt tidspunkt for sessionen.

REKLAMATIONSRET FOR TJENESTEYDELSER
Hvis du er utilfreds med tjenesteydelser købt hos Advisory Nord, skal du kontakte ks@advisorynord.com.
Som udgangspunkt har du ikke 2 års reklamationsret for tjenesteydelser. Derfor bedes du med det samme kontakte os, hvis du oplever problemer. Du har ret til at få udbedret eventuelle mangler ved tjenesteydelsen, som kan tillægges ydelsens beskaffenhed, med mindre der er tale om egne omstændigheder, eller andre ydre omstændigheder, som vi efter dansk ret ikke kan blive gjort ansvarlige for.

ANSVAR
Ethvert erstatningsansvar, som Advisory Nord måtte pådrage sig i relation til kurser, uddannelser, workshops og livehold er begrænset til direkte skade og tab.
Advisory Nord kan under ingen omstændigheder drages til ansvar for indirekte skade eller tab.
Advisory Nords erstatningsansvar for direkte skade og tab er begrænset til 50 % af prisen på den ydelse, som erstatningsansvaret vedrører.

KLAGEADGANG
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til ks@advisorynord.com
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.